ИНОВАТИВНИ,
СЕКОГАШ
ПРВИ

ВРВНА АВТОКОЗМЕТИКА ЗА ПРОФЕСИОНАЛЦИ И ЕНТУЗИЈАСТИ.

ГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ

Квалитетот на производот е приоритет на нашето производство и, е постигнат преку стандардизација на сите фази на производниот процес, како и тестирање на квалитетот на секоја произведена серија.

Производствените и оперативните процедури, записите и сите процеси поврзани за производството и контролата, се поставени согласно со упатствата за добра производствена пракса.

FULL Интерната контролна лабораторија се занимава со контрола на влезните суровини и секоја производствена серија, следење на физичко-хемиските и микробиолошките перформанси.

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО СВЕТОТ НА БЕЗКОНТАКТНО ПЕРЕЊЕ

НАДВОРЕШНА НЕГА

Активи пени, средство за бандажи, одмрснувачи

ВНАТРЕШНА НЕГА

Средства за маска, АПЦ, средства за флеки, парфеми за автомобили....

НЕГА НА ТЕПИСИ

Активни шампони за теписи, одмрснувачи, парфеми.

ПОПУЛАРНИ ПРОДУКТИ

НЕДЕЛНА ПОНУДА

ПАКЕТ ЗА ПЕРАЛНИ

BLACK MAGIC 20L - АКТИВНА ПЕНА + 1Л СРЕДСТВО ЗА МАСКА + 1Л СРЕДСТВО ЗА БАНДАЖИ + 1Л ПАРФЕМ BUBBLE GUM

ПО ЦЕНА ОД 2999 денари

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
0 +
ДОСТАВА ДО АДРЕСА

Вршиме достава со наше возило во Скопје, Куманово, Струмица и Гевгелија. Во други градови соработуваме со ЕКО ЛОГИСТИК.

ВРВЕН КВАЛИТЕТ

Квалитетот на прво место. Секоја туба е тестирана пред да се пушти во продажба.

НАЈДОБРИ ПОНУДИ

Секоја недела нова неодолива понуда.

БЕЗБЕДНОСТ

Сите производи се тестирани и се безбедни 100% ако се користат по упатство.

INFINITY ROBOT
CAR WASH

ПРВА 360 СТЕПЕНИ РОБОТ ПЕРАЛНА ПРОИЗВЕДЕНА ВО ЕВРОПА

Shopping Cart