ЗА НАС

Кои сме ние?

Прва Македонска компанија која се занимава исклучиво со производство на професионална авто козметика.Нудиме најнова технологија во областа на авто козметика. Инвативни и секогаш со нови производи. Со нормални цени, а висок квалитет. Имаме голем избор на премиум производи кои ќе ги задоволат потребите на професионалците но и ќе ги задоволи ентузијастите.

FULL како идеја постои една деценија. Првите проби и тестирања веќе започнуваат во 2014година.  После многу лоши и просечни мостри , во 2018 за прв пат добивме формула за ОДЛИЧНА активна пена, која  во тој момент имаше потенцијал да испере 100% безконтактно. Формулата по која се држиме и ден денес.  После 2000+ проби и период од 5 години е основана ФУЛ КАР КЕР Доо  

Историја

Првата мостра 15 мај, 2016година

Дизајнирана и произведена во Македонија. 

РОБОТ ПЕРАЛНИ

Прва компанија во Македонија но и пошироко во Европа за производство и развој на овој тип перални.

 FULL e првата компанија во Македонија и пошироко во Европа која има свој производ од ваков тип. Може да се пофалиме со тоа што целиот развој и дизајн на оваа робот перална е наш.  Компонентите како што се електро мотори и пумпи се во соработка со реномирана италијанска компланија.

Повеќе информации за нашата робот перална на почеток на месец Март 2024. 

ЗАСЛЕДЕТЕ НЕ

Shopping Cart