,

Активна Пена – BLACK MAGIC – 20Л

2.700 ден

+ Free Shipping

Black MAGIC!
Иновативна активна пена со адитиви за висок сјај и УВ- заштита. Дизајнирана за сите типови бои, но примарно наменета за црна боја каде што ќе покаже многу висок сјај во завршна фаза. Течноста е длабоко црна, но пената е бела.
100% безконтактна, 100% безбедна!
– 1:100Л растворање во пеномат
– 1:3-1:5Л во “foam lance”
pH 10 по растворање
Пакување и цена:
5Л – 750денари
10Л – 1400денари
20Л – 2700денари

Shopping Cart