INFINITY ROBOT
CAR WASH

ПРВА 360 СТЕПЕНИ РОБОТ ПЕРАЛНА ПРОИЗВЕДЕНА ВО ЕВРОПА

Како и секогаш, нашата компанија тежнее да е во тек на светската технологија за авто козметика, па така по природен пат FULL Car Care се проширува и влегува во светот на автоматизацијата за перење на возила.
Ви ја преставуваме нашата нова гранка во нашата компанија  FULL Robotics – која се фокусира на развој и производство на атоматизирани машини – автоматски авто перални. 

FULL e првата компанија во Македонија и пошироко во Европа која има свој производ од ваков тип. Може да се пофалиме со тоа што целиот развој и дизајн на оваа робот перална е наш.  

Технички Спецификации

Детални технички спецификации за нашата автоматска перална

УПАСТВО ЗА КОРИСТЕЊЕ

Детално упатство како да ја користите нашата перална.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

Започнете свој пасивен бизнис.

Автоматика

Нашите машини се базирани на наш софтвер – кој „размислува“. Тој со помош на сензорите овозможува непречено работење на автоматската перална.

Безбедност

ROBOT Carwash има повеќе сензори кои се грижат за 100% безбедно перење. Тие испраќаат преку 2000 сигнали во секунда до софтверот и овозможуваат 100% мапирање на секое возило. 

Хемикалии

FULL дизнајнира специјални хемикалии кои се користат со INFINITY ROBOT Carwash кои овозможуваат 100% перење на возило безконтактно. 

Одржување

Ние нудиме монтажа и сервисирање на автоматската перална. Нудиме бесплатно сервисирање 2 пати во првата година.

Гаранција

Секоја машина има гаранција 2 години ( софтвер и наши произведени делови)
Електро – моторите и пумпите спаѓаат под гаранција на производителот. (1-2 години)

Корисничка поддршка

Ви стоиме 24/7 на располагање. 

ЛОКАЦИЈА - ROBOT CAR WASH

Бедиње, Куманово
во склоп на бензинска пумпа АЛИЈА КОМЕРЦ

ЛОКАЦИЈА - INFINITY ROBOT CAR WASH

Октомвриска Револуција, Куманово
пред КАМ Маркет

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Побарајте понуда и нашиот тим ќе Ве контактира во најбрз можен рок.
Оставете број за контакт. 

Shopping Cart