,

Млеко за маска – FINISH&PROtect 5Л

1.200 ден

+ Free Shipping

FINISH & PROtect е премиум млеко за маска со Si02 технологија. Прв “dressing” производ во PREMIUM Line палета на производи. Дава среден сјај на внатрешноста и ја заштитува од штетните УВ зраци. Збогатено средство со SiO2 технологија. „Свилен финиш на пастики. Високо антистатички производ. Не е леплив и не собира прашина. Може да се премачкува кожа, избледени пластики и гуми. Препорачано користење на чисти површини.

Shopping Cart