,

Активна пена – INVICTA PRO120 – 20Л

3.400 ден

+ Free Shipping

Ви ја преставуваме INVICTA PRO120 како најмоќна активна пена до сега! Водечка пена во нашата палета на производи. Високо пенлива, високо концентрирана ( 1:120Л ). ВИСТИНСКА безконтактна пена која дозволува перење без пребришување во 99.9% случаи. Остава висок сјај на возилото и го заштитува од штетните UV зрачења.
Безбедна на сите типови заштити како природни восоци, керамички заштити и sealant-и.

ЦЕНИ:
20Л – 3400ден
10Л – 1700ден
5Л – 1000ден

СПЕЦИФИКАЦИИ:
Разредување: 1:120Л
pH 10
Се нанесува директно на возило без претходно мокрење, за максимален ефект.

Shopping Cart