Sale!
,

Активна Пена – Self Service S100 – 20L

Original price was: 2.700 ден.Current price is: 2.500 ден.

+ Free Shipping

SELF-SERVICE Active Foam S-100 е активна пена за самоуслужни перални со восок, создадена за лесна и ефикасна употреба без користење на четка. Со нашата нова технологија EASY RINSE technology за полесно измивање на пена од возило, одсега без напор можат да ја користат сите корисници на самоуслужни перални. До 100% чисто возило без користење на четка.
ЦЕНА:
20L – 2500ден
Начин на растворање:
1:100Л во пеномат
1:3-1:5л во автоматски пеномат
9.5ph по растворање 1:100Л

Shopping Cart