,

Interior Cleaner – All In One Solution 5L

1.600 ден

+ Free Shipping

Целосно нова алкална формула дизајнирана за ефикасно и брзо чистење на внатрешноста на возилата.

Универзален чистач за ентериер на возила.
Првиот производ во нашата нова премиум палета на прозводи Detailers Secret.
Целосно нова алкална формула дизајнирана за ефикасно и брзо чистење на внатрешноста на возилата. Продукт кој ќе ги замени сите средства за внатрешно чистење. Различен раствор – различна намена, така што со него можете да чистите пластика, кожа, штоф, патос и силни флеки. Interior Cleaner – All In One кога ќе дојде во допир со посилна прлавштина се „активира“ и прави погуста пена од вообичаеното, со тоа полесно се апсорбира, воедно и Ви покажува каде има посилна флека.
Производот е средно пенлив и компатибилен со сите екстрактори.

Со својата формула со активни ензими овозможува неутрализирање на лошите мириси.  По сушење остава пријатна миризба на bubble gum.
Растворање за нормално користење: 1:20Л вода

Пример раствори:
Штоф (седишта): 1:20Л
Кожа и алкантара: 1:40л
Пластики: 1:30Л

Тешки флеки: 1:5Л (се нанесува локално само на флеката)

Shopping Cart